Onze aanpak

Partnership met Ten traffic NL

Vanzelfsprekend staat Ten traffic NL klaar om samenwerkingen aan te gaan. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat u onverwachts een grote opdracht aangeboden krijgt en niet genoeg personeel heeft om de desbetreffende opdracht aan te nemen. Ten traffic NL zal 100% achter u staan en ondersteunen! Voor elk probleem is er een oplossing en daar zal Ten traffic NL u volledig in bijstaan.

Ons verhaal

Missie en Visie

Missie

Ons missie is om een directe betrouwbare verkeersregelaar bureau te zijn voor de klant. Wij streven er iedere keer naar uit om de klant tevreden te houden om zodoende een duurzame relatie te kunnen opbouwen. Onze verkeersregelaars zal bij bij u net dat extra meer geven dan bij een andere verkeersregelaar bureau. Iedere volgende opdracht willen wij beter vervullen voor de klant dan de vorige opdracht. Kleine- of grote opdrachten zullen allen iedere keer weer beter uitgevoerd en afgerond worden. We werken altijd aan een non stop optimale doorstroming van alles dat zich in en rondom het verkeer bevindt. Personen die hinder ondervinden door de werkzaamheden moeten altijd perfect begeleid en bijgestaan worden om zijn of haar trip verder vlot te kunnen vervolgen naar de plaats van zijn bestemming.

Visie

Onze visie is om een uitstekende bijdrage te kunnen leveren aan de opdrachtgever(s) die ongestoord te allen tijde kan doorwerken aan zijn project en altijd de extra hulp van onze verkeersregelaar kan verwachten die ze nodig hebben. Het beschermen en beveiligen van alles wat in en rondom het project en verkeer zich bevindt. TTen traffic NL streeft ernaar uit om zijn medewerkers beter te belonen voor hun positieve inzet tijdens de werkzaamheden. Naast het feit dat wij een goed salaris aan onze medewerkers aanbieden, motiveren wij ze ook door het hebben van een prettige werksfeer.  Gemotiveerde tevreden verkeersregelaars zal onze winst marge van een ongekende hoogte voorzien wat in voordeel zal zijn voor onze klanten. Allereerst en tenslotte zullen wij er altijd naar streven om een tarief neer te zetten voor de klant dat voldoening zal geven voor de klant als zowel onze medewerkers.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij willen ons professioneel opstellen als een betrouwbare verkeersregelaar bureau van Nederland. Wij richten ons op duurzame relaties met onze klanten. Dit bereiken wij met duidelijke afspraken en richtlijnen voordat opdrachten worden uitgevoerd. Duidelijke communicatie tussen de bestuursleden van TEN en klanten is van groot belang maar daarnaast trainen wij onze medewerkers ook op communicatie met klanten en de omgeving tijdens het werken. Onze verkeersregelaars is de business imago die wij naar voren willen brengen. Betrouwbaar, resultaatgericht, communicatief, doelgericht en klantvriendelijk.

wij-zijn